top of page

De vereniging

Een club
van vrijwilligers

ZVH wordt aangestuurd door een bestuur. Deze wordt ondersteund door commissies voor specifieke onderwerpen als sponsoring & lidmaatschap. Én dat allemaal door vrijwilligers. Wil jij ook helpen. Ga dan naar onze vrijwilliger pagina. 

Leuke 
evenementen
voor en met de club

Bij ZVH gaat het niet alleen om de trainingen en de wedstrijden. Wij willen ook gewoon de allerleukste volleybalclub zijn. Daarom organiseren we vele evenementen en activiteiten zoals een openings- en eindfeest en gaat de jeugd ieder jaar weer een weekend weg voor spel, plezier en vertier.

IMG_20191013_125451_554.jpg
285161690_1878797602312566_628813596161265275_n.jpg
Een 
geschiedenis
met 18 nationale prijzen

De vereniging is 26 mei 1964 opgericht in Zevenhuizen onder de naam "Zevenklappers". De vereniging heeft altijd beschikt over een grote afdeling voor breedtesport van jong tot oud, op alle niveau's. Waaronder met 18 landstitels en bekers.

WhatsApp Image 2018-10-09 at 10.24.06.jp
Betrokken
sponsoren
en onze weldoeners

ZVH heeft een groot aantal sponsoren die financiële bijdrages doen, maar ook die materialen en diensten doneren. ZVH kan niet zonder haar sponsoren en is dan ook dankbaar dat zij op de bedrijven binnen en buiten de regio mogen rekenen. 

ZVH Volleybal

ZVH wil méér zijn dan een dorpsvereniging. Wij streven naar een vereniging waar sportiviteit, betrokkenheid, gezelligheid en ambitie samengaan. Een vereniging waar voor élk lid een passende plek is. Een vereniging waar je ambitie mag hebben om hogerop te komen, maar ook terecht kunt om gezellig één keer per week te volleyballen. Een vereniging waar leden niet alleen wat komen halen, maar ook wat komen brengen. Een vereniging waarvoor leden bereid zijn zich in te zetten. Een vereniging waar leden andere teams komen aanmoedigen. Een vereniging waarin niet alleen met trots wordt teruggekeken, maar vooral met visie en enthousiasme vooruit wordt gekeken. Een vereniging waarvan je graag deel wilt uitmaken. Kortom, een vereniging als ZVH!

TEAM ZVH.png

Met onze kernwaarden, maken we duidelijk als TEAMZVH waar we voor staan. Je kunt de kernwaarden ook in de zaal vinden. Zo streven wij ernaar om binnen ZVH Volleybal een veilige en sportieve omgeving te creëren, waarin iedereen zich prettig voelt en lekker kan volleyballen.

TeamZVH
Kernwaarden
bottom of page