top of page

Teams

Minivolleybal

Minivolleybal wordt bij ZVH aangeboden aan basisschoolkinderen van 6 tot en met 12 jaar. Via verschillende niveaus leren mini's, op een leuke manier, stapsgewijs volleyballen. Minivolleybal kent veel 'coole moves': service, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en met je team probeer je te scoren. Binnen minivolleybal zijn er zes niveaus, waardoor je op je eigen niveau kunt leren smashen, duiken, serveren en blokken.

De
trainingen
voor de mini's

De trainingen vinden plaats op woensdag of vrijdagmiddag (uitgezonderd de schoolvakanties). Alle mini's trainen één ker per week anderhalf uur. Voor de kinderen is het prettig als zij sportieve kleding dragen waarin zij fijn en vrij kunnen bewegen. Sportschoenen met blanke zolen zijn verplicht. Het is handig als de kinderen een flesje water meenemen. Ouders zijn van harte welkom om de eerste en laatste vijf minuten van de training te blijven kijken.

IMG_20190420_134558_330.jpg
IMG_20190728_100143_662.jpg
Een 
mini
aanmelden

Het is mogelijk om drie gratis proeftraining te volgen zodat nieuwe kinderen een goede indruk krijgen van de sport. Daarna kan u uw zoon/dochter inschrijven via het digitale inschrijfformulier. Alle kinderen ontvangen een wedstrijdshirt dat gebruikt kan worden tijdens de wedstrijden die gespeeld worden op verschillende zaterdagochtenden.

Meer 
informatie
en proeftrainen

Indien u meer informatie wenst, kunt u een bericht sturen naar: mini@zvhvolleybal.nl. Mocht uw zoon/dochter willen komen proeftrainen, ga dan naar "lid worden"! U krijgt dan zo spoedig mogelijk een mail van onze minicommissie met de dag(en) en tijd(en) dat uw zoon/dochter kan langskomen voor een proeftraining.

20191013_100149.jpg
Sponsoren
bottom of page