top of page

Teams

De
trainingen
voor de allerkleinsten

Voor de kinderen is het prettig als zij sportieve kleding dragen waarin zij fijn en vrij kunnen bewegen. Het is handig als de kinderen een flesje water meenemen. Ouders zijn van harte welkom om de eerste paar minuten te blijven kijken en kunnen daarna de kindjes aan het eind van de training weer ophalen. We sluiten de training gezamenlijk af.

Picture2.jpg
Picture1.jpg
Aanmelden voor
de sportspeeltuin

Het is mogelijk om één gratis proeftraining te volgen. Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier. Indien u meer informatie wenst, kunt u een berichtje sturen naar: sportspeeltuin@zvhvolleybal.nl of één van onze trainsters aanspreken op de training.

Sportspeeltuin

De ZVH sportspeeltuin is geschikt voor kinderen van vier en vijf jaar en bedoeld om jonge kinderen kennis te laten maken met verschillende sporten. Tijdens de lessen zullen we spelen met de bal, lekker rennen, balanceren en nog veel meer leuke spelletjes doen. Met creatieve en muzikale spelvormen sluiten we aan bij de belevingswereld van deze jonge kinderen. Op deze manier gaan er nieuwe sportieve werelden open, maar zullen de kinderen ook worden voorbereid op minivolleybal, dat vanaf 6 jaar gespeeld wordt.

bottom of page