Vrijwilligers

Scheidsrechter Coördinator
bij ZVH

Elke vereniging moet goeie scheidsrechters regelen voor de reguliere competitie. Hiervoor moeten opleidingen voor georganiseerd worden. Op moment zijn we op zoek naar een scheidsrechter coördinator die deze nieuw te vormen commissie op touw wilt zetten.

DJ
bij Heren 1

Muziek, percussie en onze speakers maken de wedstrijden van heren 1 altijd weer een groot feest. Ter ondersteuning van onze speakers zijn we op zoek naar dé plaatjes draaier van de club. Heb jij zin om Swanla te vullen met muziek? Let us know!

zomer Smoothies
Evenementen Commissie
bij ZVH

Binnen en buiten onze vereniging organiseren we veel activiteiten en evenementen. Lijkt het jou leuk om het Oogstfeest, bedrijfsvolleybal of een ander evenement te organiseren? Contact ons voor informatie.

ZVH Volleybal

ZVH wordt aangestuurd door het bestuur. Dit bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester) en twee bestuursleden met een eigen portefeuille: Technische Zaken en Communicatie. De twee portefeuillehouders worden ingezet voor gerichte taken. Het bestuur wordt ondersteund door commissies voor specifieke onderwerpen. Denk hierbij aan zaken als sponsoring, lidmaatschap, jeugdbeleid, enzovoorts. Alle bestuurs- en commissieleden zijn vrijwilligers. Deze vrijwilligers kunnen (spelende) leden van ZVH zijn, of individuen die zich willen inzetten voor onze vereniging (verenigingsleden).

 

ZVH heeft op moment meerdere openstaande "vacatures".