top of page

Scherp in Packaging in BETCITY Eredivisie Volleybal

Het eerste herenteam van ZVH Volleybal, Scherp in Packaging ZVH is vanaf 15 juni 2023 onderdeel van de Cooperatie Eredivisie Volleybal Nederland.


De Eredivisie staat als organisatien los van de volleybalbond NeVoBo en kan zelf afspraken maken met sponsors en zorgen voor eigen uitstraling van de competitie. Allemaal gerciht op verdere professionalisering.


Een eerste stap is dat BETCITY de komende twee jaar naa,gever is. Het is vanaf in dan ook: BETCITY Eredivise Volleybal.Zie onderstaand Persbericht:

Persbericht lancering CEVN en binden naamgevend partner
.pdf
Download PDF • 128KB

Eredivisie Volleybal op eigen benen met BetCity als naamgevend partner


Oprichting Coöperatieve Eredivisie Volleybal definitief


[Utrecht, 10 juni 2023] - De Eredivisie Volleybal mannen is vanaf heden verenigd in de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland (CEVN). Vanaf het seizoen '23-'24 staat de hoogste volleybalcompetitie juridisch los van de Nederlandse Volleybalbond, maar een nauwe samenwerking tussen clubs en sportbond blijft bestaan ten aanzien van onder andere competitiezaken. Wijnand Geerdink zal voorlopig als voorzitter en gangmaker het Eredivisiebureau te leiden.


"Wij kijken er enorm naar uit om als de clubs de vleugels uit te slaan", aldus Wijnand Geerdink. "We zijn de Nevobo dankbaar voor het fundament dat zij hebben gelegd en wij zullen de komende jaren er alles aan doen om de clubs, de competitie én de volleybalsport een extra boost te geven."


BetCity Eredivisie Volleybal

Daarnaast is met veel trots aangekondigd dat BetCity zich heeft verbonden als naamgevend partner van de Eredivisie Volleybal tot de zomer van 2025. De competitie zal vanaf nu bekendstaan als de BetCity Eredivisie Volleybal. De online aanbieder van sportweddenschappen heeft zich in de sportwereld, en met name binnen het volleybal, bewezen als een betrouwbare partner. Met de steun van BetCity maken de clubs een vliegende start in het doorgroeien naar een nóg professionelere competitie. BetCity krijgt exposure rondom alle wedstrijden en zal daarnaast samen met de CEVN en de clubs het partnership op sympathieke wijze gaan activeren richting volleyballiefhebbers in het hele land.


"BetCity kijkt uit naar dit avontuur en heeft bewondering voor de stap die de clubs samen hebben gezet", aldus Robert Kooiman, Marketing Director bij BetCity. "Wij hebben de ambitie om samen met de Eredivisie Volleybal de competitie naar nieuwe hoogten te brengen en de sport verder te laten groeien."


De oprichting van de Coöperatie Eredivisie Volleybal Nederland en de samenwerking met BetCity markeren een spannend nieuw hoofdstuk voor de Eredivisie Volleybal. De CEVN zal zich inzetten voor de bloeiende toekomst van de competitie, terwijl BetCity als naamgevend partner een belangrijke rol speelt in het versterken en promoten van het volleybal in Nederland.

______________________________________________________________________________


Voor meer informatie, vragen of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met Sem van der Knaap van Touché Sportmarketing via sem@touchesportmarketing.nl of 06 22 39 21 68.

Comments


bottom of page