top of page

Promotie voor de heren Zevenhuizen 2 naar de eerste divisie

Zevenhuizen, de heren van Zevenhuizen 2 moesten zaterdag afwachten wat de naaste concurrenten zouden doen in hun laatste competitie wedstrijd. De teams van Irene en VV Amsterdam  speelden zaterdag hun laatste competitie wedstrijd en moesten met 4-0 winnen om directe promotie naar de eerste divisie af te dwingen. De heren van ZVH 2, gesponsord door Perdijk en Schouten waren met 61 punten al op een derde plaats gekomen en moesten afwachten.

VV Amsterdam speelde thuis en daarvan werd verwacht dat zij zouden winnen, maar VTC Woerden stak daar een stokje voor en wist met 1-3 te winnen en daarmee kreeg VV Amsterdam slecht één punt en bracht hen tot een totaal van 60 puntten.

Het team van Irene speelde ook thuis en moest zeker met 4-0 winnen om nog enige kans te hebben. De tegenstander was Punch de nummer twee, maar die kreeg een stevig spelend Irene tegenover zich, die gelijk een voorsprong nam maar de 2-0 voorsprong niet kon uitbouwen en net aan met 3-2 wist te winnen. Ook dit team bleef steken op 60 punten.

Door een beter set  gemiddelde gaat VV Amsterdam uiteindelijk PD-wedstrijden spelen en kan ZVH 2 heren zich gaan opmaken voor de eerste divisie.

 

Het team van ZVH 2, getraind door Ronald de Rooij en mede gecoachte door Fred Sonneville en Thomas van Rij bestaat uit de volgende spelers:

Julian Perdijk, Elwin Oskam, Jens Everaart, Merijn Draijer, Jake Anfiloff, Marc Prosman, Damian Lustig, Luca van Hal, Emanuel van Rangelrooij, Tom Sonneville, Bram van der Wel en libero Kyan Merkus.

Comentários


bottom of page