top of page

Heren RECO ZVH kunnen Draisma Dynamo niet verrassen.

Zevenhuizen, zondag 17 november werd de vanwege het vocht in de sportzaal gestaakte wedstrijd tegen bekerwinnaar Draisma Dynamo uit Apeldoorn bij de stand 15-25 en 5-9 in het voordeel van Dynamo uitgespeeld. RECO ZVH wist goed partij te geven en moest zoals verwacht de wedstrijd via de setstanden 18-25 en 20-25 aan Dynamo laten.

Trainer/coach Kristian van der Wel moest dezelfde opstelling in het veld zetten als bij de gestaakte set: Ricardo Hofman, Benjamin Parkinson, Thomas van Rij, Timothy Scheffers, Gianno Beij, Jan-Jaap van Schuylenburg en libero Mika Prins. In deze restart van de tweede set wist Thomas van Rij het eerste punt te scoren naar 6-9. RECO ZVH kwam langzaam maar zeker meer in hun spel en kon Dynamo tot 15-17 naderen.

Hierna wisten de Apeldoorners gas te geven en door een strakke service en een sterke aanval de afstand te vergroten die uiteindelijk bij 18-25 stopte. In de derde set wist RECO ZVH wist met Ricardo Hofman de eerste twee punten te scoren. Daarna ontstond een gelijk opgaande strijd, waarbij Dynamo telkens een gelijke stand weer in haar voordeel wist te keren. Tot 17-18 konden de Zevenhuizenaren nog denken aan een positieve score, maar de ervaren spelers van Dynamo wisten dit al direct de kop in te drukken en liepen snel uit 17-21. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en met 20-25 ging ook deze set over in handen van Dynamo.

Voor de heren van RECO ZVH worden de komende wedstrijden op zondag gespeeld. De eerste is zondag 24 november in Apeldoorn, tegen het tweede team van Dynamo in de 1/8 finale om de Nationale Beker, aanvang om 15.00 uur,

Zondag 1 december om 16.00 uur spelen de heren van RECO ZVH tegen de hekkensluiter Zaanstad in Koog aan de Zaan.

Opstelling teams:

RECO ZVH: Timothy Scheffers (Max Nieuwstad(2)), Thomas van Rij (4) (Cain van Hal (1)), Jan-Jaap van Schuylenburg (3), Gianno Beij (8)(Bram Wiltenburg), Ricardo Hofman (10), Benjamin Parkinson (9), Mika Prins (L)

Draisma Dynamo: Joris Berkhout (1), Jeroen Rauwerdink (13), Renzo Verschuren (14), Rik van Solkema (13), Mats Kruiswijk (6), Maikel van Zeist (4), Seain Cook (L)(Jeffrey Klok (L))

bottom of page