top of page

Dames Jumbo ZVH zijn klaar voor de competitie

Zevenhuizen, de dames van Jumbo ZVH hebben de afgelopen dagen een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld. Vaak in een driekamp en de resultaten waren wisselend, maar gaven aan trainer/coach René van Essen een goed inzicht wat de capaciteit van het team was.

Zevenhuizen, de dames van Jumbo ZVH hebben de afgelopen dagen een groot aantal oefenwedstrijden gespeeld. Vaak in een driekamp en de resultaten waren wisselend, maar gaven aan trainer/coach René van Essen een goed inzicht wat de capaciteit van het team was.

Coach René van Essen treedt het nieuwe seizoen aan met een sterk verjongde selectie. Van de vorig seizoen vaste krachten zijn gebleven: Mariëlle Gerritsen, Michelle van der Knaap-Bijl, Tara van Zijl, Marleen van Vliet, Chiara Broek, Sonja van Mil, Jolien van Damm Demi van Es. Weer bij de selectie aangesloten, moeder Vera Bruggeman en de jeugdige speelsters Finola Parkinson, Loekie Sterkenburg en Rianne Hulst.

Trainer René van Essen heeft iedereen van de selectie speelminuten gegeven en in verschillende opstellingen. Zodat team beter ingespeelDemid kon geraken en er automatisme in het spel kon sluipen. Donderdagavond wordt op de laatste trainingavond voor de eerste thuiswedstrijd van zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld.

Zaterdag 21 september om 16.15 uur spelen de dames van Jumbo ZVH tegen het Utrechtse fietsbezorgd.nl. Switch in de sportzaal Swanla

Trainer René van Essen heeft iedereen van de selectie speelminuten gegeven en in verschillende opstellingen. Zodat team beter ingespeeld kon geraken en er automatisme in het spel kon sluipen. Donderdagavond wordt op de laatste trainingavond voor de eerste thuiswedstrijd van zaterdag een oefenwedstrijd gespeeld.

Zaterdag 21 september om 16.15 uur spelen de dames van Jumbo ZVH tegen het Utrechtse fietsbezorgd.nl. Switch in de sportzaal Swanla

bottom of page