top of page

Zevenhuizen huldigt vijf minivolleybalteams

Zevenhuizen, afgelopen zaterdag de dertiende april werden na afloop van de dameswedstrijd en voor de herenwedstrijd alle minivolleybal teams gehuldigd, die in het seizoen 2018-2019 kampioen zijn geworden. Alle ouders, grootouders waren aanwezig.

Zoals speaker Nico Perdijk aangaf, hadden deze spelers en speelsters het goede voorbeeld aan de heren van CAS CRM-ZVH gegeven om Kampioen te worden.

De teams die Winterkampioen werd waren het derde team op Niveau 4 bestaande uit: Senna Arslan, Mirthe van Ommeren, Resa Lindhout en Tamara Bregman.

Op het Niveau 5 werden zelfs twee teams winterkampioen: Het tweede team met Dico Schmitz, Jochem de Rijke, Bernard van Woudenberg, Jaimy Rijckenberg en Liam de Wit

Ook het zevende team met Sanne van Leeuwen, Floor Metselaar, Eva Huizenga, Fiene Kort, Camille Friboulet-Lenoir.

Na de winter worden de teams opnieuw samengesteld en bij de Lentekampioenen kon Zevenhuizen twee teams huldigen.

Op Niveau 4 werd het derde team Kampioen met de volgende spelers: Bas van Leeuwen, Kjeld van Leeuwen, Senna Arslan, Mirthe van Ommeren, Nathalie Bauer en Annabelle Hol.

Het vijfde team op Niveau 5 werd ook Kampioen en daarin speelden Jochem de Rijke, Kristy de Jong, Lynn Steenbergen, Femke Huizinga en Maaike Visser.

De Niveau 4 teams worden getraind door Demi van Es en alle Niveau 5 teams worden door Monique Bijl, Sterre Wensveen en Luca van Hal getraind.

bottom of page