top of page

Dames Nesselande 2 verliezen na spannende strijd koppositie

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd Utrecht dames 5 tegen Nesselande dames 2 op het programma. De dames van Nesselande waren gebrand om te winnen. Helaas liep het niet zoals verwacht en verloren zij de wedstrijd met 4-0.

Coach Jan Zaal stelde het volgende zestal op: Demi op de spelverdeling, Gaby op de diagonaal positie, Marlies en Sonja op de passer-loop, Yara en Mirjam op het midden en Inge nam de liberopositie weer voor haar rekening. De dames van Nesselande keken al snel tegen een 3-0 achterstand aan. Na een service serie van Mirjam, Sonja en Marlies wisten de dames een voorsprong te pakken. Helaas hielden zij deze voorsprong niet vast en verloren de set met 26-24.

De dames van Nesselande gaven niet op en herpakten zich goed. Helaas wisten zij ook dit niet vast te houden en lieten zij Utrecht te punten vieren. Helaas had de wissel op de spelverdeling ook geen effect. Deze set ging verloren met 25-18. In de derde set kwam Fieke binnen de lijnen voor Yara. Hierdoor kwam er weer wat nieuwe energie bij. Helaas gaf ook dit niet het gewenste effect. De dames van Nesselande rommelden veel aan eigen kant en de dames van Utrecht wisten te scoren met hun diagonale aanval.

‘Dan maar een 3-1 verlies’ werd er geroepen tijdens de set wissel. De dames kwamen heel dichtbij maar ook deze set ging nipt verloren met 26-24.

Door dit verlies zakken de dames op de ranglijst naar de 3e plek. Volgende week zaterdag staat de wedstrijd tegen vv Jonas op het programma. Komen jullie kijken? Om 14:15 uur zal de wedstrijd starten in het sfeervolle Swanla.