top of page

Dames 2 van Nesselande is weer op de goede weg.

Na het verlies van vorige week zijn de dames van Nesselande hard aan de bak gegaan afgelopen week. Er is veel getraind op de service en dit was terug te zien in de wedstrijd.

Bij de dames van Nesselande begonnen in de basis; Demi op de spelverdeling, Gaby op de diagonaal positie, Marlies en Sonja op de passer-loop, Yara en Mirjam op het midden en Inge nam de liberopositie weer voor haar rekening.

De eerste set werd gelijk druk gezet met de service, VV Utrecht dames 4 had hier veel moeite mee. Hierdoor kwamen de dames van Nesselande op voorsprong en deze hebben zij niet meer weggegeven. De eerste set werd met 25-17 gewonnen.

De tweede set startte ook erg goed, maar in de middenfase maakten de dames van Nesselande veel fouten en Utrecht kwam meer in hun spel.

Trainer/coach Jan wisselde Connie erin en het spel werd weer hervat. De tweede set werd alsnog gewonnen met 25-19.

Van de fouten van de tweede set hadden de dames van Nesselande geleerd en zijn de derde set weer sterk gestart. Gaby startte met een goede serviceserie en Connie kon Sonja goed vinden. Dit leidde ertoe dat de derde set werd gewonnen, dit keer met 25-17.

Om de 5 punten in Zevenhuizen te houden, moesten de dames van Nesselande ook de laatste set doorzetten en geconcentreerd blijven. De vloer werd wegens omstandigheden gladder, maar ondanks dat hebben de dames hun spel kunnen vasthouden en de laatste set gewonnen met 25-16.

Aanstaande maandag spelen de dames van Nesselande dames 2 tegen Dosko voor de beker. Deze wedstrijd zal plaatsvinden om 20.00 uur in de Swanla.

De volgende competitiewedstrijd is op 21 oktober om 14.15 uur tegen VV Haaglanden dames 1, ook deze wedstrijd zal in de Swanla gespeeld worden.

bottom of page