top of page

Weer winst voor de heren van CAS CRM ZVH

Zevenhuizen, in Swanla speelden de heren van CAS CRM ZVH hun tweede thuiswedstrijd en lieten hun supporters zien, dat de winst van vorige week niet op zich zelf stond. In een spannend duel met Webton Hengelo wisten de Zevenhuizense heren, via de setstanden 22-25, 25-15, 25-16 en 25-23, een 3-1 overwinning te boeken.

Trainer/coach Kristian van de Wel bracht het volgende zestal in het veld: Chris van Mullem, Benjamin Parkinson, Timothy Scheffers, Jan Jaap van Schuylenburg, Thomas van Rij, Max van Mullem en libero Mika Prins. De Zevenhuizense spelers wisten in de beginfase en lichte voorsprong te nemen, maar tegenstander Webton wist met hun blokkering de aanvallen te stuiten en met hun aanval beter te scoren. Ondanks de grote vechtlust die CAS CRM ten toon spreidde, wist Webton in de eindfase bij 20-20 door te drukken en de set met 22-25 naar zich toe te trekken. In de tweede set opende Nesselande goed met een sterk serverende Timothy

Scheffers en nam het initiatief in deze set. Langzaam maar zeker werd de voorsprong uitgebouwd, door een alert blokkerende Benjamin Parkinson en aanvallende Chris van Mullem. Webton werd goed door CAS CRM onder druk gezet en zelf konden de spelers uit Hengelo de service niet goed uitvoeren. Op het eind kon de thuisploeg met 25-15 deze set winnend afsluiten.

De Zevenhuizense heren vervolgde het goede spel in de derde set. Bij 11-9 zette coach Kristian van der Wel, Ludrich Inocente in het veld voor Jan Jaap van Schuylenburg, Webton kon tot de 15 punten goed bijblijven, daarna nam CAS CRM meer afstand Met een ontketende Max van Mullem werd de voorsprong vergroot en uiteindelijk kon Ludrich Inocente deze set met snoeiharde smash bij 25-16 winnend afsluiten. In de vierde set leefde Webton op en kon even voor komen. Maar met een sterk spelende Thomas van Rij kon deze stand weer in het voordeel van CAS CRM gekeerd worden. Wat Webton ook probeerde

met hun service, deze werd prima verwerkt door libero Mika Prins zodat de Zevenhuizense aanval krachtig uitgevoerd kon worden. In de eindfase werd het nog even spannend maar Thomas van Rij wist met zijn beslissende aanval de set met 25-23 af te sluiten en daarmee CAS CRM een 3-1 winst te bezorgen.

Voor zaterdag 14 oktober om 20.00 uur staat voor CAS CRM de wedstrijd tegen hekkensluiter Compaen in Oostzaan op het programma.

Opstellingen:

CAS CRM / ZVH: Max van Mullem (15), Chris van Mullem(14), Benjamin Parkinson(5), Timothy Scheffers (3), Jan-Jaap van Schuylenburg(6)(Ludrich Inocente(3)), Thomas van Rij(13), Mika Prins (L)

Webton Hengelo: Hans Korpershoek(2), Frank van de Noort(7)(Jasper Smit (9)), Stefan Boermans, Thijs Nijeboer(9), Ruben de Boer(15), Sjoerd Wessels(4), Julian Freriks (L)