top of page

Verjongd Nesselande met CAS CRM de topdivisie in


Afgelopen seizoen was het in dorpshuis Swanla bij alle thuiswedstrijden van het eerste herenteam volle bak. Dat volleybal leeft in Zevenhuizen is ook bij softwarebedrijf CAS Software AG niet onopgemerkt gebleven. Zij stappen in het gat dat VoorElkaar.nl na een mooi jaar in de eredivisie achter laat.

CAS Software AG is marktleider in Duitsland, actief in 40 landen en door dit sponsorschap hopen zij ook in Nederland hun naamsbekendheid te vergroten. CAS CRM (Customer Relationship Management) wordt al 30 jaar geleid door haar oprichters Martin Hubschneider (CEO) en Ludwig Neer (CTO). CAS CRM heeft de mannen van het eerste team in ieder geval al een goed voorbeeld gegeven, want zij zijn meervoudig bekroond voor hun CRM software. In Nederland en België is CAS sinds 2008 actief via Premium partner Two Visions uit Utrecht (i.s.m. met Cassmo sinds 2016)

Heren 1 heeft afscheid genomen van een aantal ervaren rotten en is vooral versterkt met jonge, talentvolle spelers uit de regio. Ook de Zevenhuizense kern van het team is in stand gebleven door de komst van Bram Wiltenbrug die de overstap naar het eerste team direct vanuit de jeugdopleiding maakt. Door de samenwerking met CAS CRM bestaat de mogelijkheid om de spelers een uitstekend trainingsprogramma aan te bieden, zodat er zienderogen progressie wordt geboekt.

Op zaterdag 23 september vanaf 19:30 uur mogen de heren van CAS CRM / ZVH hun kunsten voor het eerst dit seizoen in een officiële wedstrijd vertonen in dorpshuis Swanla tegen Olhaco uit Hoogeveen. Daar kunnen de kersverse sponsors dan voor het eerst de sfeer komen proeven van een volleybalavond in Zevenhuizen. De toegang is gratis en ook andere sportliefhebbers zijn natuurlijk van harte welkom.

bottom of page