top of page

Teams

De
trainingen
voor de allerkleinsten

Voor de kinderen is het prettig als zij sportieve kleding dragen waarin zij fijn en vrij kunnen bewegen. Het is handig als de kinderen een flesje water meenemen. Ouders zijn van harte welkom om de eerste paar minuten te blijven kijken en kunnen daarna de kindjes aan het eind van de training weer ophalen. We sluiten de training gezamenlijk af.

IMG_20190904_144225_591.jpg
Een 
kabouter
aanmelden

Het is mogelijk om één gratis proeftraining te volgen. Aanmelden kan via het digitale inschrijfformulier. Indien u meer informatie wenst, kunt u een berichtje sturen naar: kabouter@zvhvolleybal.nl of één van onze trainsters aanspreken op de training.

Kaboutervolleybal

Kaboutervolleybal is geschikt voor kinderen van vier en vijf jaar en bedoeld om jonge kinderen kennis te laten maken met de volleybalsport. Tijdens de lessen zullen we spelen met de bal, lekker rennen, balanceren en nog veel meer leuke spelletjes doen. Met creatieve en muzikale spelvormen sluiten we aan bij de belevingswereld van deze jonge kinderen. Het plezier in bewegen, ‘balvrij’ maken en leren samenwerken zijn onze voornaamste doelen. Zo worden de kinderen in deze volleybalspeeltuin voorbereid op Cool Moves Volley, dat vanaf zes jaar gespeeld wordt.

bottom of page