top of page

Teleurstellende wedstrijd Scherp in Packaging ZVH

Zevenhuizen,  de Zevenhuizense heren van Scherp in Packaging namen het zaterdagavond op tegen het team van Prima Donna Kaas Huizen en hadden de kans om zich te revancheren voor het verlies in Houten. Ondanks de aanmoedigingen van hun supporters kon Zevenhuizen niet de winst pakken en zag PDK Huizen via de setstanden 19-25, 21-25, 25-21 en 21-25 de 3-1 winst pakken.

 

Trainer/coach Kristian van der Wel kon weer beschikken over de gehele selectie en stelde de volgende basis in het veld:  Sam van der Loo, Yvo Lunsing, Vincent van der Kraats, Jesse Hanemaaijer, Benjamin Parkinson, Timothy Scheffers en libero Richard Rademaker.

Scherp in Packaging wist in de eerste set tot 8-8 Huizen bij te blijven daarna kon met hun sterke blokkering een gat slaan en nam coach Kristian van der Wel bij 8-11 zijn eerste time-out. Kon nog wat dichterbij komen maar nu 16-17 liep Houten verder uit en kon deze set met 19-25 winnend afsluiten.Met dezelfde opstelling begon Scherp in Packaging aan de tweede set en nu konden de Zevenhuizense heren het team van Huizen goed bijblijven. Bij 20-21 kwam Koen Herrebout binnen de lijnen voor Vincent van der Kraats, dit had niet het gewenste effect en Huizen bleef Zevenhuizen bestoken met een uitgekiende service, die de verdediging kon ontregelen en hun blokkering de aanvallen van Zevenhuizen bijna moeiteloos kon pareren, zodat deze set in een 21-25 setwinst eindigde voor PDK Huizen.

In de derde set liet coach Kristian van der Wel Koen Herrebout en Lennaert Hogenhout in plaats van Vincent van der Kraats en Sam van der Loo in het veld staan. In deze set leek het erop dat PDK Huizen afstevende naar een 3-0 overwinning en nam al snel een 4-8 voorsprong. Scherp in Packaging wist terug te vechten en kon de achterstand verkleinen, waardoor coach Teun Buijs bij 9-10 een time-out nam. Zevenhuizen kon Huizen bijblijven en bij 12-13 nam Tom Sonneville  het spelverdelen over van Timothy Scheffers. Bij 15-15 kon Scherp in Packaging een punt voorsprong nemen. Dit werd vast gehouden en Huizen voerde bij 18-16 een dubbele wissel uit, dit had geen effect en met een sterk blok van Benjamin Parkinson werd een 25-21 setwinst geboekt.

In de vierde set bleef Tom Sonneville staan en begon de set weer met een gelijk opgaande strijd, waarbij Huizen weer de betere papieren had. Bij 9-12 moest Zevenhuizen hun eerste time-out nemen, dit had nog niet direct effect, maar nadat Jesse Hanemaaijer aan de service kwam wist Zevenhuizen weer gelijk te komen. In de eindfase bleef Huizen voorop lopen en kon Zevenhuizen sporadisch punten scoren. Uiteindelijk wist PDK Huizen deze set met 21-25 binnen te slepen, en Scherp in Packaging supporter teleurstellend achter te laten.

Met dit verlies is het Zevenhuizen niet gelukt om te stijgen op de ranglijst en zal het met de komende wedstrijd voor de boog lastig worden om dit te doen.

Voor Scherp in Packaging staat zaterdag de wedstrijd in Nijmegen tegen het team van VoCASA op het programma, de aanvang is dan om 20.00 uur. VoCASA de nummer twee van de B-poule zal er alles aan gelegen zijn om zich te revancheren voor het 3-2 verlies van de eerste ontmoeting met Scherp in Packaging in Zevenhuizen. 

 

Scherp in Packaging ZVH: Sam van der Loo(2)(Koen Herrebout (5)), Vincent van der Kraats (3)(Lennaert Hogenhout(3)), Timothy Scheffers(1) (Tom Sonneville), Yvo Lunsing (20) , Jesse Hanemaaijer (14), Benjamin Parkinson (10), Richard Rademaker (L)

Prima Donna Kaas Huizen: Bram Wiltenburg(3)(Noah van Dam), Robin Ottenhof (11), Andrew Tauhid (18)(Noah Aerts), Joar Millberg (4), Tomas Halanda (12), Marlison Kleinmoedig (18)(Derwin Colina), Jens de Hoogh (L)(Timo de Koning (L))

Comments


bottom of page