top of page

Selectie RECO-ZVH voor seizoen 2021-2022 verjongd

Zevenhuizen, de selectie van RECO-ZVH is danig verjongd voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Van de bestaande selectie zullen de volgende spelers het team verlaten: Gianno Beij vertrekt naar Zweden om bij zijn vriendin te gaan wonen en zal daar ook op het hoogste niveau gaan spelen. Thomas van Rij stopt met topvolleybal om zich te gaan richten op zijn maatschappelijke carrière. Ook het midden van de Zevenhuizense ploeg zal ingrijpend veranderen. Niels de Vries gaat naar zijn vriendin in Groningen en gaat bij Lycurgus spelen. Ludrich Innocente gaat de ploeg ook verlaten om wat dichterbij huis te gaan spelen en heeft een plaats bij Bielderman Koetsier/SSS in Barneveld gevonden. Van deze spelers zal in de laatste wedstrijd van het seizoen in Swanla afscheid genomen worden.

Bij de herenselectie zijn een aantal talentvolle jeugdige spelers toegevoegd. Als eerste kwam de 16 jarige passer/loper Mees Sengers, die van uit Brabant naar Den Haag was gegaan om bij de Oranje Jeugd Beachvolleybal te trainen

De oudste nieuwkomer is de 24 jarige diagonaal speler Jeroen van Iperen, deze komt over van 1e divisionist Velo

De volgende twee spelers zijn bij Inter Rijswijk bij trainster Aafke Verbrugge gevormd en zullen hun talent bij RECO verder ontwikkelen. Het gaat om de19-jarige passerloper Sam van der Loo en de 21 jarige middenaanvaller Jasper de Jong, die afgelopen jaar getraind werd door oud Zevenhuizen trainer Willem Jan van Yperen

Als laatste van de nieuwe RECO spelers is de 19 jarige Jochem Bloem, die met Taurus in Houten tegen de Zevenhuizense heren heeft gespeeld. Zijn positie in het team is het midden. Jochem heeft zijn volleybalgenen van zijn vader Bas Bloem, die van 1986 tot 1992 bij het toenmalige Rentokil Zevenhuizen speelde. Dit team wist in 1988-1992 tot tweemaal toe het Nederlands Kampioenschap en twee keer Bekerwinnaar te worden. Een leuke uitdaging voor hem.


De complete selectie van RECO ZVH voor het seizoen 2021-2022 ziet er als volgt uit. De selectie ook komend seizoen geleid worden door het trainersduo Kristian van der Wel en Ronald Kooiman.

De selectie: Chris van Mullem, Timothy Scheffers, Vincent van der Kraats, Bram Wiltenburg, Max Nieuwstad, Benjamin Parkinson en libero Mika Prins, aangevuld met Mees Sengers, Jeroen van Iperen, Sam van der Loo, Jasper de Jong en Jochem Bloem.

Julian Perdijk en Luca van Hal spelen bij het tweede herenteam kunnen indien nodig inspringen.

Comentarios


bottom of page