top of page

Scherp in Packaging ZVH kan het VoCASA niet moeilijk maken

Zevenhuizen,  de heren van Scherp in Packaging ZVH speelde zaterdag in eigen huis Swanla tegen het team van VoCASA uit Nijmegen. Dit team is in de winning mood door de winst op Lycurgus en in de beker. Dit wisten zij ook in deze wedstrijd vast te houden en kon via de setstanden 13-25, 22-25 en 19-25 deze wedstrijd met 3-0 winnend afsluiten.

 

Trainer/coach Kristian van der Wel kon nog steeds niet beschikken over Koen Herrebout (blessure). De volgende spelers kwamen binnen de lijnen: Sam van der Loo, Yvo Lunsing, Lennaert Hogenhout, Roel Oude Nijhuis, Benjamin Parkinson, Timothy Scheffers en libero Richard Rademaker.

Vanaf het eerste fluitsignaal nam VoCASA het initiatief en wist met hun service de druk op Scherp in Packaging zetten en nam coach Kristian van der Wel bij 4-8 zijn eerste time-out. Met de aanval van Yvo Lunsing werd de opslag terug gehaald, maar dat was van korte duur en moest er gelijk weer een time-out genomen worden. Bij 9-14 zette Zevenhuizen de eerste wissel in voor de dubbele wissel, Vincent van der Kraats voor Timothy Scheffers en Steven Oei voor Yvo Lunsing. Dit had niet het gewenste effect en bij 13-21 werd de dubbel wissel terug gedraaid. Uiteindelijk wist VoCASA deze set met 13-25 af te sluiten.

Met dezelfde opstelling in de tweede set ging Scherp in Packaging aan de slag en wist met een sterke service van Yvo Lunsing en  de aanvallen van Benjamin Parkinson en Lennaert Hogenhout en wist VoCASA tot een time-out te dwingen bij 4-0. Langzaam maar zeker wist VoCASA terug te komen en nam coach Kristian van der Wel bij 7-7 een time-out. Een gelijk opgaande strijd volgt en Zevenhuizen wist tot 22-19 een voorsprong op te bouwen. Na een time-out van VoCASA wisten de Nijmegenaren terug komen en konden voor komen op 22-23. Coach Kristian van der Wel probeerde nog met de dubbele wissel voor een ommekeer te zorgen, maar de aanval van de gasten was te sterk en met 22-25 werd deze set in hun voordeel afgesloten.

In de derde set kwam Jasper de Jong voor Roel Oude Nijhuis in het veld. Ook nu wist VoCASA net als in de eerste set direct het initiatief te nemen en nam Zevenhuizen bij 4-8 een time-out. De Zevenhuizense heren wist iets terug te komen, maar de serve liep niet goed en daarmee werd de opslag snel overgegeven. Coach Kristian van der Wel voerde bij 9-13 een spelerswissel toe, Max Nieuwstad kwam binnen de lijnen voor Sam van der Loo. Bij 10-16 volgde de tweede time-out van Zevenhuizen, dit bracht een punt, maar de aanvalskracht van VoCASA was te sterk en zij wisten deze set en zo de wedstrijd met 19-25 te winnen.

Voor de Zevenhuizense heren staat aanstaande zaterdag geen wedstrijd op het programma, de eerste volgende wedstrijd van Scherp in Packaging ZVH is op woensdag 24 januari in Ede tegen het TalentTeam Papendal om 19.30 uur. De zaterdag daarna op 27 januari spelen de heren weer in de eigen zaal Swanla tegen de nummer drie van de BetCity Eredivisie Numidia VC Limax om 20.00 uur en zondag 28 januari volgt om 16.00 uur in Swanla de  strijd tegen de nummer twee Draisma Dynamo uit Apeldoorn.

 

Scherp in Packaging ZVH: Sam van der Loo(3)(Max Nieuwstad (1)), Lennaert Hogenhout (9), Timothy Scheffers (1)(Steven Oei), Yvo Lunsing (15)(Vincent van der Kraats (2)), Roel Oude Nijhuis (Jasper de Jong), Benjamin Parkinson (7), Richard Rademaker (L)

VoCASA: Niek Schiphof (10), Job Groenendaal (17)(Kees Merkx), Koen van den Borden (5), Jesse Kling (Stijn de Ruijter (1)), Koen Scholten (8), Mees Blom (7), Max Donker (L)

Comments


bottom of page