top of page

RECO ZVH heeft geen antwoord op Numidia Topvolleybal Limburg

Linne, de heren van RECO ZVH speelden op een ongewone speeldag, de zondag in Linne tegen het team van Numidia Topvolleybal Limburg. Wisten de Zevenhuizense heren in eigen huis Numidia nog te verrassen en de eerste set te winnen. Zondag liep dat geheel anders en Numidia wist van meet af aan de wedstrijd te heersen. Via de setstanden 25-18, 25-14 en 25-21 werd de duidelijke 3-0 overwinning voor de gastheren compleet.


Trainer/coach Kristian van der Wel nog steeds zonder de geblesseerde Sam van der Loo, stelde de volgende selectie binnen de lijnen: Benjamin Parkinson, Chris van Mullem, Bram Wiltenburg, Vincent van der Kraats, Jasper de Jong, Max Nieuwstad en libero Mika Prins. Vanaf het begin wist Numidia met zijn buitenlandse spelers en een gedegen spelende spelverdeler Nico Freriks met hun service RECO ZVH onder druk te zetten. De Zevenhuizense heren kwamen met geen mogelijk in de wedstrijd, en wisten de vorm van de thuiswedstrijd niet te benaderen. Numidia wist dan ook deze set met 25-18 winnend afsluiten.

RECO speelde in de tweede set met dezelfde samenstelling en kon ook nu niet in hun spel komen. De spelers van Numidia lieten op geen enkele wijze ruimte ontstaan. De Zevenhuizense heren bleven achter de feiten aan lopen en moesten toe zien dat ook deze set met 25-14 in handen van Numidia kwam.

Coach Kristian van der Wel bracht in de derde set Mats Kruiswijk, en Jochem Bloem binnen de lijnen voor Vincent van der Kraats en Jasper de Jong. In deze derde set liep het geheel anders, RECO kreeg kansen maar kon deze niet benutten en Numidia bleef op dezelfde weg door gaan.

De beide teams konden toch de gelijk opgaande strijd toch lang volhouden. Numidia was uiteindelijk de betere ploeg en wist met 25-21 deze set te winnen en daarmee de wedstrijd met 3-0.

Voor de heren van RECO ZVH staat zaterdag 30 april de wedstrijd in Swanla om 19.30 uur te wachten. Dan komt streekgenoot Computerplan VCN uit Capelle aan den IJssel op bezoek.


Numidia Topvolleybal Limburg: Nico Freriks (3), Lennard Vossen (5)(Jaro Herinx), Rob Bontje (7), Ryan Poole (15), Lars Bouten (11), David Kisiel (11), Wouter Timmersmans (L)(Philippe Glesener (L))

RECO ZVH: Max Nieuwstad (3), Chris van Mullem (7, Bram Wiltenburg (1), Vincent van der Kraats (2)(Mats Kruiswijk (4), Jasper de Jong (4)(Jochem Bloem (6), Benjamin Parkinson (7), Mika Prins (L)

Comments


bottom of page