top of page

RECO ZVH hard onderuit bij Talentteam Papendal

Ede, zaterdag 15 oktober speelden de heren van RECO ZVH in Ede tegen het Talentteam Papendal, deze ploeg had net als RECO nog geen wedstrijd gewonnen. Voor de Zevenhuizense heren zaak om op zondag alles op alles te zetten om punten te behalen. Echter de gastheren hadden andere plannen en wisten via de setstanden 25-18, 25-18 en 25-18 met gemak een 3-0 overwinning te boeken.


Trainer/coach Kristian van der Wel stelde de volgende basis het veld op: Benjamin Parkinson, Timothy Scheffers, Vincent van der Kraats, Jasper de Jong, Mika Prins, Sam van der Loo en libero Richard Rademaker. Vanaf het begin wist het Talentteam de Zevenhuizense heren met hun service onder druk te zetten Toch wist RECO met een sterk blokkerende Benjamin Parkinson, die zelfs vijf punten wist te scoren met zijn blok in deze set. Pas in de eindfase waarbij Max Nieuwstad voor Mika Prins aan het net kwam om de aanval te versterken. Deze ingreep was niet voldoende en de gastheren wisten deze set met 25-18 winnen.

In de tweede set bleven de Zevenhuizense heren achter de feiten aanlopen en konden niet in hun spel komen. Het Talentteam wist RECO onder druk te zetten en te houden. Aanvallend kwamen de Zevenhuizense heren niet door de blokkering heen. Coach Kristian van der Wel probeerde van alles om zijn team weer in de wedstrijd te krijgen.

Max Nieuwstad en Bram Wiltenburg kwamen in het veld voor Mika Prins en Timothy Scheffers om een andere aanvalsroutine in te brengen. Maar ook dit hielp niet en het Talentteam wist met dezelfde cijfers 25-18 deze set binnen te slepen.

Coach Kristian van der Wel liet in de derde set Max Nieuwstad en Bram Wiltenburg binnen de lijnen staan. Maar ook in deze samenstelling kon RECO niet imponeren en moest lijdzaam toe zien dat de gastheren ook deze set met 25-18 winnend afsloten. Daarmee de Zevenhuizense heren op de laatste plaats te houden.

Voor aanstaande zaterdag staat er weer een krachtmeting op het programma, dan speelt RECO ZVH in eigen huis, zaterdag om 19.30 uur tegen streekgenoot VCN uit Capelle aan den IJssel. Dit team is met een sterke competitiestart bezig en is inmiddels op een vierde plaats gekomen.


Talentteam Papendal: Siebe Korenblek (15), Marijn ten Berge (6), Thomas Sleurink (16), Luuk Steenbergen (1)(Thorn van der Ent (4)), Guus Boer (13), Kees Merkx (2), Alek Aleksov (L)

RECO ZVH: Sam van der Loo (8), Mika Prins (1)( Max Nieuwstad (5)), Timothy Scheffers(Bram Wiltenburg), Vincent van der Kraats (5), Jasper de Jong (2)(Jesse Hanemaaijer(1)), Benjamin Parkinson (10), Richard Rademaker (L)


Comentarios


bottom of page