top of page

Nederlands Kampioen Jongens A-jeugd Zevenhuizen gehuldigd in Gemeentehuis


Zuidplas, De jongens A-jeugd van volleybalvereniging Zevenhuizen wisten in het NOJK (Nationaal Open Jeugd Kampioenschap), het Kampioenschap binnen te halen. De spelers zijn onder de achttien jaar en spelen niet in de speciale A-jeugd competitie, waarin alleen de jeugd speelt. De meeste spelers van dit team, spelen in de senioren competitie en wel het tweede herenteam van Zevenhuizen. Dit team speelt als debutant in de tweede divisie D en wist zich dit seizoen goed te handhaven en eindigde op een mooie zevende plaats.


Dit jeugdteam werd getraind en gecoacht door de trainers van RECO ZVH en ZVH heren 2 team, Kristian van der Wel en Ronald de Rooij. De samenstelling van het team bestaat uit Elwin Oskamp, Jake Anfiloff, Bram van der Wel, Kiet van der Velden, Tom Sonneville, Tygo Bor, Tygo Palumbo, Yannick Verberne en Kyan Merkus.


In de raadszaal van het gemeentehuis in Nieuwerkerk aan den IJssel werden de spelers en begeleiding gehuldigd door wethouder sport Wybe Zijlstra. Naast de trainer/coaches van dit jeugdteam, werd ook de Assistent trainer van het tweede herenteam, waarvan de meeste spelers uit komen met een bloemetje vereerd.

Alle spelers en de begeleiding kregen van het gemeente bestuur een toegangskaart voor de Interlandwedstrijd van het Nationale team in Ahoy die het opneemt tegen Servië.


Hierna volgde nog wat fotomomenten en werd er nog getoost, met alcoholvrije bubbels, en wat nagepraat.Comments


bottom of page