top of page

Heren Scherp in Packaging ZVH versterkt zich met talenten

Zevenhuizen,  de selectie van het herenteam van Scherp in Packaging ZVH zal komend seizoen 2024-2025 gewijzigd aan de BetCity Eredivisie competitie beginnen. Van de selectie van het afgelopen seizoen zijn een aantal spelers vertrokken. Bij de laatste thuiswedstrijd werd al afscheid genomen van Roel Oude Nijhuis en Timothy Scheffers. Later verlengde de volgende spelers hun deelname aan de selectie niet, Jasper de Jong, Jesse Hanemaaijer, Max Nieuwstad en Yvo Lunsing. Dit noopte de technische commissie tot het aantrekken van nieuwe spelers.

 

Dit is  gelukt en een drietal spelers komen de selectie versterken, de spelers komen van het TalentTeam Papendal, de volgende talentvolle spelers zijn:

De 18-jarige Yoran Koezema zal als diagonaal speler binnen de lijnen komen en heeft veel zin om het team van Scherp in Packaging te komen versterken en verwacht dat het team vol jeugd komend seizoen succesvoller zal worden. Is klaar met zijn studie en zal dit jaar ook in Zevenhuizen gaan wonen.

Naast Yoran komt ook de 18-jarige midden speler Luuk Steenbergen naar Zevenhuizen toe. Gaat dit jaar ook studeren in Rotterdam en wil veel spelen en zich laten zien aan het vele publiek die de wedstrijden volgen.

De derde speler die het Zevenhuizens team versterkt is de 19-jarige passer/loper Saimen Hage en doet de overstap na drie jaar TalentTeam. Zal eveneens in Zevenhuizen gaan wonen en heeft veel zin om zich verder  te gaan  ontwikkelen in het spel.

 

Alle drie de spelers hebben voor Scherp in Packaging ZVH gekozen om de sfeer en het vele publiek bij de thuiswedstrijden in Swanla, die zij hebben ervaren toen zij in Zevenhuizen speelden. Ook zitten alle drie de spelers nog bij Jong  Oranje en zijn volledig gefocust op het zaalvolleybal. We hopen dat de spelers het in Zevenhuizen goed gaan doen en kunnen niet wachten tot de competitie gaat beginnen.


 


 

Comments


bottom of page