top of page

Even voorstellen

Jochem Bloem


Hallo, ik ben Jochem Bloem en ik kom komend seizoen ZVH versterken op het midden.

Ik volleybal al sinds niveau 1 van de mini's als 6-jarig jochie. Sindsdien heb ik elk jaar een stap omhoog gezet en ben ik een niveau hoger gaan spelen. Dat is ook wel mijn insteek in het spel; ik wil constant beter worden. Dit pad bereikte vorig jaar een mooi nieuw hoogtepunt toen Erik Gras mij het vertrouwen gaf om voor het eerst uit te komen in de Eredivisie. Ik ben hem en Taurus ontzettend dankbaar voor een prachtig seizoen, dat toch wel wat anders verliep door Corona dan we van tevoren hadden gewenst. Ik ben ooit begonnen als spelverdeler bij Pegasus (Nijmegen), maar sinds 2017 ben ik geswitched naar het midden.

Dit jaar rond ik mijn bachelor Informatica af en ga ik mij dan een heel jaar focussen op het volleyballen.

Omdat ZVH mooie faciliteiten te bieden heeft en daarnaast komend seizoen een leuk team heeft staan met ambitie, denk ik dat mijn focus daar goed tot zijn recht zal kunnen komen. Ik kijk er naar uit om van toegevoegde waarde te zijn voor het team; en om natuurlijk nog meer te leren!

Het is ook heel leuk dat mijn vader, Bas Bloem, ook eredivisie bij het toenmalige Rentokil/Zevenhuizen heeft gespeeld tussen 1986 en 1988. Ze debuteerden toen in de eredivisie met een prachtig team met spelers als Brecht Rodenburg, de broers Maarten en Don Verdonk, Ed Dukker, Pieter de Leeuw, Leon Heijting en Rob van Leen. Mijn vader is vast van plan alle thuiswedstrijden te komen kijken - Brecht Rodenburg heeft al een plekje naast zich gereserveerd op de tribune!

Comments


bottom of page