top of page

Even voorstellen

Sam van der Loo


Sam van der Loo Nieuwe speler RECO ZVH Heren 1

Mijn naam is Sam van der Loo. Ik ben 19 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Boskoop. Naast (beach)volleybal zit ik in mijn eerste jaar fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam.

Op mijn tiende ben ik mijn volleybalcarrière begonnen bij Timios, waar ik in de jeugd vaak tegen Zevenhuizen speelde. Vanaf de eerste training voelde ik al een enorme passie voor de sport en dat is niet veranderd. Na een tijdje werd ik geselecteerd voor het Regionaal Talent Centrum in Rotterdam waar ik samen met Bram Wiltenburg nog training kreeg van hulptrainer Mika Prins, waar ik natuurlijk enorm veel van heb geleerd. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar Inter Rijswijk, waar ik een groot deel van mijn ontwikkeling heb doorgemaakt onder begeleiding van Aafke Verbrugge. Sinds een klein jaar maak ik nu deel uit van de Jong Oranje selectie van Beachvolleybal Team Nederland, waar ik training krijg van Roland Rademaker.

Mijn ambitie is om uiteindelijk van (beach)volleybal mijn beroep te maken en de wereldtop te halen. Ik denk dat spelen bij RECO ZVH weer een mooie stap in de goede richting is en ik heb erg veel zin om deze uitdaging aan te gaan.

Comentarios


bottom of page