top of page

Even voorstellen

Jeroen van Iperen;


Nieuwe speler RECO ZVH Heren 1

Mijn naam is Jeroen van Iperen, 24 jaar. Sinds begin dit jaar woon ik samen met mijn vriendin in Waddinxveen. In 2020 ben ik afgestudeerd als bewegingsagoog (het begeleiden van mensen met een beperking in de sportbranch). Vervolgens ben ik gelijk fulltime begonnen als verkoper bij een dartgroothandel.

Op mijn 13de ben ik begonnen bij Timios. Na een aantal jaar wilde ik in H1 spelen en dat werd werkelijkheid. Vervolgens gaf ik mijzelf weer nieuwe doelstellingen, ik wil kijken hoe hoog ik kan spelen in het volleybal. Het harde werken werd beloond en een aantal jaar later kreeg ik de kans om 1ste divisie te spelen bij Velo. Op een gegeven moment ging een speler weg bij Velo en ging naar ZVH. Vervolgens ging ik een wedstrijd bij hem kijken en toen dacht ik: ’’dit wil ik ook’’. De sfeer, enthousiaste en de gretigheid waren zo goed te zien.

Een paar weken geleden ben ik in contact gekomen met Kristian en ben ik begonnen met meetrainen. Nu ik eenmaal bij ZVH ga spelen, wil ik nog meer leren en de strijd aan gaan met de andere diagonaal om samen beter te worden en met het team goede prestaties neer te zetten.

Comments


bottom of page