top of page

Even voorstellen

Mees Sengers;


Hoi! Ik ben Mees Sengers, 16 jaar oud en woon in Den Haag. Ik zit op het Segbroek College, waar ik volgend jaar mijn havo diploma hoop te halen. Ik ben begonnen met volleybal bij Nuvoc in Veldhoven. Daarna heb ik 4 super leerzame seizoenen bij Vc Polaris gespeeld onder leiding van Hans van Steenis in Helmond. Daar kreeg ik echt de kans om mij elke keer verder te ontwikkelen. Daarna ben ik verhuisd naar Den Haag om elke dag te kunnen trainen bij de Oranje Jeugd Beachvolleybal.

En vanaf volgend seizoen speel ik bij RECO ZVH Heren 1. Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging met een ambitieuze, maar ook zeker een gezellige groep. Ik blijf dit combineren met een intern programma bij Beachvolleybal Team Nederland in Den Haag. Deze combinatie past goed bij mijn ambitie om te kijken hoe ver ik met enorm veel passie en strijdlust kan komen in het volleybal. Dus toen ik de kans kreeg om bij RECO ZVH te komen spelen was de keuze dan ook snel gemaakt!

Ik hoop dat wij volgend jaar tegen de meeste teams mee kunnen spelen om de winst en dat dit natuurlijk weer mag met publiek erbij. Ik heb in ieder geval super veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Comments


bottom of page