top of page

De competitie gaat zaterdag voor ZVH Volleybal echt van start

Zevenhuizen, aanstaande zaterdag 25 september gaat de volleybalcompetitie voor ZVH volleybal volledig van start. Het eerste herenteam heeft nog één week uitstel en gaat pas 2 oktober met een thuiswedstrijd starten.


De dames van Jumbo ZVH waren afgelopen weekend vrij en hebben zich op een andere wijze voorbereid op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer/coach René van Essen en assistent Michelle van der Knaap – Bijl bestaat komend seizoen uit twaalf speelsters. Libero Jolien van Dam, spelverdeelsters: Demi van Es, Inge van Tilburg en Chiara Broek. Middenaanvalsters Mariëlle Gerritsen, Tara van Zijl, Anniek Scheffers en aanvallers Vera Bruggeman, Marina Mijajlovic, Marleen van Vliet, Sonja van Mill en Sterre van Wensveen.


Jumbo ZVH zal zaterdag in eigen huis, Swanla om 16.15 uur aantreden tegen het Bodegraafse VSTS, in de oefenperiode hebben de Zevenhuizense dames al een keer tegen hen gespeeld en wisten daar met winst terug naar huis te gaan. Afgelopen zaterdag hebben de dames van VSTS vertrouwen getankt door een 4-0 overwinning in hun eerste competitiewedstrijd. Dit belooft wat voor zaterdag en gezien de gewijzigde corona maatregelen kan er weer publiek de wedstrijd komen volgen.


Nipt verlies heren 2 ZVH Volleybal.

Afgelopen zaterdag speelden de heren van het tweede ZVH team hun eerste competitiewedstrijd in de derde divisie in Veenendaal. Het team wordt gesponsord door Makelaardij Perdijk en staat onder leiding van trainer/coach Ronald de Rooij en assistent Ruth van der Wel. De jeugdige selectie bestaat uit: Luca van Hal, Julian Perdijk, Elwin Oskam, Jens Everaert, Merijn Draijer, Bram van der Wel, Kiet van de Velden, Tom Sonneville, Gijs Dikken en Gert Jan Dikken.

Dit team wist in hun eerste wedstrijd, na een spannende strijd net geen winst te behalen en moest met 3-2 de winst aan VCV laten. Dit ging via de setstanden 22-25, 25-17, 21-25, 25-18 en 15-10. Het sterk verjongde team heeft komend weekend rust en mag zaterdag 2 oktober om 16.15 uur in Swanla tegen het team van VV Utrecht 3 spelen.


Comments


bottom of page