top of page

Alle Kampioenen volleybal Zevenhuizen gehuldigd in Swanla

Zevenhuizen, zaterdag 13 mei werden de kampioenen van volleybal ZVH in het dorpshuis Swanla gehuldigd door voorzitster Joke Veerman, die de diverse teams de kampioensmedailles omhingen of indien zij die reeds hadden ontvangen, na hun wedstrijd een aardigheid.


Nico Perdijk was de speaker van de dag en praatte de namiddag vol, de huldiging vond plaats, na een jeugdtoernooi en voor het bedrijfstoernooi in de kleine sportzaal van Swanla.


De huldiging begon met de jongste volleyballers, de mini’s het team met niveau 5, dit team getraind en gecoacht door Yvette Metselaar, Ruud van der Knaap en Jan-Willem Schenk bestaat uit vier spelers: Saar Hoogendoorn, Saar Metselaar, Siena Ram en Sven van der Knaap


Het volgende kampioensteam bij de mini’s was het mini team dat winterkampioen werd, zij werden winnaar van de eerste kompetitiehelft. Dit team werd gecoacht en getraind door Michelle van der Knaap, Eva Heerschap en Joyce en bestaat uit de spelers Guus, Verena, Anne en Bram.


De volgende winterkampioen was het eerste meisjes A team, getraind en gecoacht door Margreet Verwaal en Pieter Nobel met als speelsters Izzy, Marlies, Elise, Eden, Luca, Britt, Anna en Tamar. Na de huldiging werd trainer Pieter Nobel nog door Izzy toegesproken en een plant gegeven. Presentator Nico Perdijk vroeg aan de dames junioren, wat hun doel voor het volgend seizoen was, en de meeste zeiden dat ze graag naar de senioren gingen en bij een dames 3 of 4 wilde spelen.


Het volgende dat dat in het zonnetje werd gezet waas het meisjes B2 team, dit team getraind en gecoacht door Monique Bijl, Pieter Nobel en Sterre Wensveel, Astrid de Jong. Dit team bestaat uit de speelsters Laura, Maaike, Sanne, Evi, Desiree, Lianne, Jennifer, Evi en Sara.


Ook het derde meisjes B team was Kampioen geworden en ook nu met de trainers/coaches Monique Bijl, Pieter Nobel en Astrid de Jong. Dit team bestaat uit Isabelle, Sanne, Fiene, Joy, Floor, Sanne, Pien, Denice, Lianne en Dorien.


De jongens A-jeugd van volleybalvereniging Zevenhuizen die Nederlands Kampioen waren geworden, kregen uit handen van de voorzitster een speciaal T-shirt met op de achterkant de melding dat zij Nederlands Kampioen 2023 waren.

Dit jeugdteam werd getraind en gecoacht door de trainers van RECO ZVH en ZVH heren 2 team, Kristian van der Wel en Ronald de Rooij. De samenstelling van het team bestaat uit Elwin Oskamp, Jake Anfiloff, Bram van der Wel, Kiet van der Velden, Tom Sonneville, Tygo Bor, Tygo Palumbo, Yannick Verberne en Kyan Merkus.


Er miste nog een team bij deze huldiging en dat was het derde herenteam van Zevenhuizen, die kampioen werden van de 1e klas.Comments


bottom of page