top of page

Dames Jumbo ZVH klaar voor de competitie

Zevenhuizen, voor de dames van Jumbo ZVH gaat de volleybalcompetitie vanaf zaterdag 19 september aanstaande weer van start. De Jumbo ZVH dames spelen dan in Zoetermeer tegen het eerste damesteam van Zovoc. Dit team is een nieuwkomer in deze derde divisie B. De aanvang van deze wedstrijd in sporthal De Limiet is om 20:15 uur.

De Jumbo dames gaan met een goed gevoel de competitie is, de laatste oefenwedstrijd op hun trainingsavond tegen Libanon uit Rotterdam werd overtuigend met 5-0 gewonnen.

De selectie van de Jumbo dames is uitgebreid met een speelster, die eerder in de jeugd van Zevenhuizen heeft gespeeld en na omzwervingen via Fusion en Spivo terug keert naar Jumbo ZVH, Lotte Kurpershoek maakt de selectie compleet.

De selectie van Jumbo ZVH, geleid door trainer/coach René van Essen en assistent Michelle van der Knaap-Bijl bestaat nu uit: Demi van Es, Sonja van Mil, Mariëlle Gerritsen, Marleen van Vliet, Vera Bruggeman, Tara van Zijl, Marina Mijajlovic Inge van Tilburg en libero Jolien van Dam. Chiara Broek zal na haar bevalling weer aanhaken bij het team.

Ook zal komend seizoen oog zijn voor jeugd speelsters om die af en toe in te passen bij het team.

bottom of page