top of page

Selectie dames Jumbo ZVH bijna compleet voor het nieuwe seizoen

Zevenhuizen, de selectie van de dames van Jumbo ZVH zal het komend seizoen in een andere samenstelling in de derde divisie acteren. Het team van trainer/coach René van Essen zal het zonder de jeugdspeelsters Loeki Sterkenburg, die gaat studeren in Nijmegen en Rianne Hulst, die de overstap maakt naar Bende Services/Thor de eerste divisionist in Bergambacht. Ook zal

Jumbo ZVH minder gebruik kunnen maken van de diensten van de aanstaande moeder Chiara Broek.

Coach René van Essen kan van de huidige selectie wel beschikken over Demi van Es, Sonja van Mil, Mariëlle Gerritsen, Marleen van Vliet, Vera Bruggeman, Tara van Zijl, Finola Parkinson en libero Jolien van Dam. De nog niet geheel herstelde Michelle van der Knaap-Bijl zal René van Essen assisteren om zo het team sterker te maken.

Het team van Jumbo ZVH zal in het nieuwe seizoen versterkt worden door een tweetal speelsters die vorig seizoen bij WIK Groot-Ammers speelden.

De 22-jarige diagonaal speelster Marina Mijajlovic

en de multi-inzetbare Inge van Tilburg (21 jaar),

die vorig seizoen spelverdeelster was bij WIK, maar kan ook op het midden spelen. Ook kan de selectie weer verheugen in een weerzien van spelverdeelster Romy de Gier, die na een afwezigheid van twee jaar weer zin in het volleybal heeft en weer bij de Jumbo dames aan de slag zal gaan.

Competitie indeling derde divisie B seizoen 2020-2021 is:

Jumbo ZVH, DVC, VSTS, VV Utrecht 3, Vives, Spaarnestad 3, Volevo, Inter Rijswijk 2, Switch Utrecht, Zovoc, Irene, Thor 2.

bottom of page