top of page

Jeugd ZVH volleybal traint buiten op gravel

Zevenhuizen, dinsdag 1 juni was het eindelijk zover en kon een beperkt aantal jeugdspelers van ZVH volleybal in de buitenlucht trainen. Dit was alleen mogelijk door de hulp van collega sportverenigingen Groeneweg Voetbal en Tennisclub Zevenhuizen. Bij de tennisclub kon op een gemakkelijkere manier twee velden opgezet worden om trainingen te geven aan de jeugd. Deze zijn uitgevoerd op een unieke ondergrond voor het volleybal op gravel van een tennisbaan, er werd enthousiast getraind en ZVH Volleybal is erg blij met zulke goede collega sportclubs in Zevenhuizen

Dinsdag waren de jeugdteams Meisjes B1 en B2 de eersten die gebruik maakten van een training die van 16.30 tot 18.00 uur gegeven werd door de trainers Chris van Mullem en Julian Perdijk. Elke dag van de week, van maandag tot en met vrijdag wordt op dezelfde tijd training gegeven.

Woensdag trainen de mixteam, C2 en C3 jeugd met de trainers Astrid de Jong en Sterre Wensveen.

Donderdag komen de jongens A1/B1 en jongens C1 in actie met Vincent van de Kraats en Julian Perdijk als trainer.

Voor de vrijdag trainen Margreet Verwaal en Luca van Hal de meisjes C1 en C2.

Maandag beginnen de Meisjes A1 en A2 jeugd hun eerste training met Jolien van Dam en Mariëlle Gerritsen als trainers

bottom of page