top of page

Herenteams ZVH Volleybal vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.

Het tweede herenteam van ZVH Volleybal, spelend in de derde divisie B, waarin zij een keurige vierde plaats wisten bemachtigen.

Het team had voor de trainersstaf nog een vacature en zijn er in geslaagd om voor het komende seizoen Ronald de Rooij als trainer/coach aan staf toe te voegen. Ronald neemt de mannen van ZVH Heren 2 onder zijn hoede samen met Hans Lindhout, die de tweede training van de mannen ook komend seizoen zal verzorgen.

Ronald heeft zijn sporen zeker al verdiend in de volleybalwereld. Hij was zeer actief bij Timios uit Waddinxveen en heeft de VT3 opleiding bij Scherp volleybal gevolgd. Afgelopen seizoen was hij ook aanwezig tijdens de wedstrijden van Heren 1 als scout.

RECO ZVH Heren 1 Vol trots en zeer verheugd kunnen wij jullie melden, dat de volledige technische staf en elf spelers van RECO ZVH Heren 1 hebben toegezegd komend seizoen te blijven en door te gaan bouwen op het huidige succes! We moeten alleen helaas afscheid nemen van Ricardo Hofman, die vertrekt naar Dynamo, de koploper van de Ere divisie. Ricardo, bedankt voor je inzet en succes in Apeldoorn, waar we je tegen zullen komen. Spelers en staf, hopen dat alle supporters in het volgende seizoen weer in de thuisbasis Swanla de ploeg zal komen aanmoedigen.

bottom of page