Paravolleyballer Jaap Mensink uit Pijnacker, Lid in de Orde van Oranje-Nassau

04/29/2020

Jaap Mensink is vanaf 1984 tot heden vrijwilliger bij Volleybalvereniging VV Netwerk in Pijnacker, waarvan bijna 10 jaar voorzitter. Diverse taken heeft hij vervult: coördinator jeugd, wedstrijdsecretaris en scheidsrechtercoördinator. Hij organiseerde diverse toernooien, jeugdactiviteiten en basisschooltrainingen.

Tevens is hij medeoprichter j van Haaglanden Talenten Trainingen. Jaarlijks organiseert hij het Kampioenschap Zitvolleybal in Pijnacker. Vanaf 1990 is hij vrijwilliger bij Jeugdland Pijnacker-Nootdorp; vanaf 2001 penningmeester. Daarnaast is hij al ruim 17 jaar lid van de Klankbordgroep Sportontwikkeling Pijnacker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor ZVH Volleybal is hij lid van het zitvolleybalteam en vanwege een blessure de laatste wedstrijden, niet inzetbaar als speler bij het team, maar wel als coach van de zitvolleyballers. Jaap Mensink is ook als scheidsrechter inzetbaar.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Please reload

Trotse hoofdsponsor:

Burg. Klinkhamerweg 86 2761BJ Zevenhuizen

© ZVH Volleybal. Alle rechten voorbehouden

Website by: websiteallinpakket.nl

logo-zvh-volleybal-2018_s.png