top of page

ZVH Volleybal verwelkomt 100e mini volleybal lid

Zevenhuizen, woensdag 27 november jl. kon ZVH Volleybal haar honderdste minivolleybal lid verwelkomen. Mini volleybal wordt gespeeld door kinderen tussen 6 en 12 jaar oud en het bestuur en de mini - volleybal commissie zijn verheugd dat zo vroeg in het seizoen al het honderdste lid ingeschreven kon worden. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen.

Woensdagmiddag werd het 100e mini-lid in het zonnetje gezet: Django Schilder.

Django werd welkom geheten en kreeg van een lid van minivolleybal commissie een gesigneerde bal. Hij was daar zichtbaar super blij mee. We hopen dat hij veel volleybal plezier zal beleven de komende jaren.

De mini’s trainen elke woensdagmiddag in het sportcentrum Swanla en spelen regelmatig op de zaterdag in de ochtend hun wedstrijden tegen andere team uit de regio.

bottom of page