top of page

Heren RECO ZVH klaar voor het grote werk

Zevenhuizen, zaterdag 12 oktober is het eindelijk zover dan gaat het vernieuwde avontuur voor de heren van RECO ZVH in de eredivisie weer beginnen. De selectie van trainer/coach Kristian van der Wel en trainer Ronald Kooijman zijn de oefenperiode goed doorgekomen en de nieuwe aanwinsten Cain van Hal en Ricardo Hofman zijn uitvoerig ingezet. Bij RECO hebben de heren het nodige materieel ingeslagen om het seizoen goed te starten.

Het team wat vorig seizoen Kampioen van de Topdivisie gaat zonder Tristan Keijzer de eredivisie in en bestaat uit Benjamin Parkinson, Ludrich Innocente, Thomas van Rij, Chris van Mullem, Max Nieuwstad, Timothy Scheffers, Gianno Beij, Bram Wiltenburg, Jan-Jaap van Schuylenburg en libero Mika Prins.

Zaterdag 12 oktober begint het eredivisie seizoen in eigen huis gelijk met de strijd tegen een oude bekende en het team waar voorheen gestreden werd om het landskampioenschap. Het Apeldoornse Draisma Dynamo winnaar van de Nationale beker en nipt verliezer van de Supercup 2019 zal dan aantreden in de wedstrijd die om 19.30 uur begint in Swanla,

Voor de Zevenhuizense volleybal fans herleven de oude tijden weer, en er wordt veel steun van het publiek verwacht. Om de heren naar grote hoogte te brengen en de wedstrijd met een positief resultaat afgesloten kan worden.

bottom of page