ZVH Volleybal presenteert de nieuwe wedstrijdshirts

10/01/2019

Volleybalvereniging ZVH presenteerde op de laatste dag van september voor hoofdsponsor RECO en de shirtsponsors het nieuwe thuis- en uitshirt van het eerste herenteam RECO ZVH1. In de oudheidskamer van Zevenhuizen, bij de vereniging de Molenvrienden werden de shirts onthuld, door Nico Perdijk van de sponsorcommissie en molenaar Johan Ottevanger onder belangstelling van o.a. de nieuwe spelers Cain van Hal en Ricardo Hofman en een delegatie van RECO en shirtsponsors.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

\

 

Na de onthulling kreeg RECO een foto van het RECO herenteam en een wedstrijdshirt. De aanwezige shirtsponsors kregen allemaal een wedstrijdshirt aangeboden. Arie Dijkshoorn van Dijkshoorn Tuinen, Gerard van der Wende van De Haij & van der Wende, Kristiaan van der Knaap van Knaap Bouwbedrijf, Fred Boevé voor Stichting KOHS, Marco Hogeburg van Hogebrug Accountants.

 

Hierna werd het onder het genot van een drankje en hapje deze presentatie afgesloten. Voor de supporters zijn de spelers met de shirts in actie te zien

 

vanaf zaterdag 12 oktober aanstaande, dan spelen zij in Swanla om 19.30 uur tegen het team van bekerwinnaar Dynamo uit Apeldoorn. In het verleden altijd een geduchte tegenstander, waarbij de inzet het landskampioenschap was. Dit zal nu anders zijn, maar met de steun van de supporters is veel mogelijk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Please reload

Trotse hoofdsponsor:

Burg. Klinkhamerweg 86 2761BJ Zevenhuizen

© ZVH Volleybal. Alle rechten voorbehouden

Website by: websiteallinpakket.nl

logo-zvh-volleybal-2018_s.png