top of page

Nuttig toernooi heren RECO ZVH

Sliedrecht, zaterdag speelden de heren van RECO-ZVH in Sliedrecht op het toernooi bij Sliedrecht Sport. Naast het organiserende team van Sliedrecht Sport, waren ook het Belgische team van Amigos /Zoersel en VoCASA uit Nijmegen de tegenstanders van RECO ZVH.

Trainer/coach Kristian van der Wel met assistent Ronald Kooijman gingen het toernooi in met de volledige nieuwe selectie: Benjamin Parkinson, Ludrich Innocente, Thomas van Rij, Chris van Mullem, Max Nieuwstad, Timothy Scheffers, Gianno Beij, Bram Wiltenburg, Jan-Jaap van Schuylenburg, Cain van Hal, Ricardo Hofman en libero Mika Prins. Vanaf de eerste wedstrijd tegen gastheer Sliedrecht Sport kon coach Kristian van der Wel niet beschikken over Chris van Mullem, die een oogkneuzing opliep. Deze wedstrijd verliep zoals verwacht moeizaam mede door de weinige tijd die de selectie aan het trainen zijn geweest. Via de setstanden 25-17 en 18-25 werd er gelijk gespeeld. In de volgende wedstrijd tegen het Belgische Amigos Zoersel, die goed ingespeeld waren, wisten de Zevenhuizense heren niet tot een goed resultaat te komen en verloren met 2-0 dit duel.

In de laatste wedstrijd tegen VoCASA ging de eerste set duidelijk verloren 25-13, maar in de tweede set wisten de heren van RECO-ZVH beter in hun spel te komen maar moesten de set toch met 25-21 aan de Nijmegenaren laten.

Al met al was dit een zeer nuttig toernooi, die coach Kristian van Wel genoeg licht puntjes hebben opgeleverd.

Zaterdag 7 september spelen de heren vanaf 12.30 uur thuis in Swanla een driekamp tegen VCN uit Capelle ad IJssel en Zaanstad.

bottom of page