top of page

Stichting KOHS en het eerste herenteam van ZVH doen er een schepje bovenop


Namens de stichting KOHS hebben Fred Boeve en Sjaak Bakker hun handtekening gezet onder het sponsorcontract met RECO ZVH en hiermee de steun aan het heren 1 team bekrachtigd.

KOHS is ten tijde van het toetreden van het heren 1 team naar de eredivisie in 2016 aangesloten als shirtsponsor. KOHS is een Nederlandse stichting en richt zich op het ondersteunen van topsport(ers) op het hoogste podium.

“Onze doelstelling om de Nederlandse topsport te ondersteunen door het bedrijfsleven en sport te verbinden, staat bij ons centraal. Het opnieuw toetreden tot de eredivisie bewijst de kwaliteit, veerkracht en niveau van het heren 1 team van RECO ZVH. Daarom doen we er dit jaar nog een schepje bovenop.” Aldus Fred en Sjaak. “Namens onze weldoeners en donateurs die verbonden zijn aan KOHS, mogen wij hier de handtekening zetten en hopen mede hierdoor een bijdrage te leveren aan een succesvol volleybal seizoen”

Kijk voor meer informatie over KOHS op www.kohs.nl

bottom of page