top of page

De Haij & Van der Wende Advocaten tekent sponsorcontract voor ZVH

Namens De Haij & Van der Wende heeft Gerard van der Wende op donderdag 13 juni jl. een mooi sponsorcontract getekend voor 2 jaar met ZVH!

Hij was jarenlang voorzitter van de Stichting toen het eerste herenteam van ZVH eredivisie speelde en diverse grote prijzen binnen haalde en altijd verbonden is gebleven aan de vereniging. De afgelopen jaren voornamelijk als sponsor.

Nu ZVH weer eredivisie gaat spelen, heeft De Haij & Van der Wende besloten om RECO ZVH Heren 1 als shirtsponsor te ondersteunen.

De Haij & Van der Wende Advocaten streeft naar een vereniging waar sportiviteit, betrokkenheid, gezelligheid én ambitie samengaan. Een vereniging waar met trots wordt teruggekeken naar de rijke historie, maar ook met visie en enthousiasme vooruit wordt gekeken. ZVH vertegenwoordigt dit allemaal en als sponsor, is De Haij & Van der Wende trots dat ze hier deel van uit mogen maken!

De Haij & Van der Wende wenst het hele team van RECO ZVH Heren 1 en iedereen die hier bij betrokken is dit komende seizoen veel succes en hopen op vele mooie overwinningen!

bottom of page