top of page

RECO nieuwe hoofdsponsor heren ZVH Volleybal

Zevenhuizen, donderdag 13 juni 2019 werd in dorpshuis Swanla het sponsorcontract getekend door het bestuur van ZVH volleybal, voorzitter Joke Scheffers-Veerman en penningmeester Marco Hogebrug met Robin Reigwijn, algemeen directeur van het familiebedrijf RECO.

De naam van het familiebedrijf RECO, bekend door het leveren van materiaal in de bouwwereld, van steigers tot mobiele persoonsliften, zal het komend seizoen op het shirt van de heren van ZVH in de Eredivisie competitie prijken

“RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten en een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaal oplossing voor ieder project. Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als uw partner in materieel!

RECO verbindt zich aan ZVH Volleybal omdat wij geloven in de kracht van team- en topsport. Hierdoor leert men te incasseren, communiceren en presteren. Eigenschappen die goed van pas komen bij RECO en het bedrijfsleven. Het is onze ambitie om samen met ZVH Volleybal jong talent te ontwikkelen en hen een gave technische baan te bieden bij onze groeiende organisatie, Zo maken we techniek leuk voor de jeugd! Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met RECO ZVH en haar supporters. Samen gaan we er een topseizoen van maken, heel veel succes!”

Zie ook de website:: https://reco.eu/nl/over-reco/

bottom of page