top of page

ZVH Volleybal promoveert naar de Eredivisie, hoofdsponsor neemt afscheid.


Volleybalvereniging ZVH keert na 2 jaar van afwezigheid terug in de Eredivisie. Het behaalde kampioenschap in de Topdivisie geeft recht op deze plaatsing. Inmiddels is de licentie door de NEVOBO afgegeven.

Het vernieuwde technisch beleid, welke door trainer Kristian van der Wel en technisch manager Bas Duiverman 5 jaar geleden is ingezet, werpt zijn vruchten af. Na een promotie door loting 3 jaar geleden heeft de club nu op eigen kracht het hoogste niveau behaald.

Hoofdsponsor CAS-CRM stopt echter met het hoofdsponsorschap. Na 2 jaar te hebben geacteerd als hoofdsponsor nemen zij nu afscheid van de vereniging. In het verleden heeft ZVH al jaren in de top van de Eredivisie meegedraaid. Onder de vlag van bedrijven als Rentokil, ORTEC en Rivium zijn diverse kampioenschappen behaald.

De club is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor, welke samen met de vereniging verder wil groeien. Op basis van een brede groep sponsoren kan het komend seizoen op een verantwoorde financiële basis gedraaid worden. De ambitie van de club is hoog. Groei op vele fronten is ingezet. De vereniging beschikt over een grote mini-afdeling.

Onder leiding van diverse oud eredivisie spelers is een nieuw technisch (jeugd)plan in gang gezet. Het nu behaalde kampioenschap in de Topdivisie geeft hiermee een boost aan het hele proces. Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen via voorzitter@zvhvolleybal.nl

bottom of page