top of page

Klinkende overwinning voor CAS CRM – ZVH

Veenendaal, zaterdag speelde CAS CRM-ZVH in Veenendaal tegen MKB Accountants/VCV en wisten daar bijna foutloos een duidelijke 3-0 overwinning te boeken, via de setstanden 19-25, 17-25 en 15-25.

Trainer/coach Kristian van der Wel stelde de volgende basis op: Timothy Scheffers, Benjamin Parkinson, Thomas van Rij, Ludrich Inocente, Chris van Mullem, Gianno Beij en libero Mika Prins. De heren van CAS CRM begonnen overtuigend aan de set en wist hun gastheren met hun service onder druk te zetten en in no-time moest de coach van VCV bij 0-7 een time-out nemen. De Zevenhuizenaren gingen door en kon door hun sterke service zorgen dat de aanvallen van VCV geen probleem was voor hun sterke blokkering. Vooral Thomas van Rij en Chris van Mullem wisten te zorgen voor een serie punten met hun service.

Aan het net zorgden de midden blokkeerders Benjamin Parkinson en Ludrich Inocente dat de punten binnen kwamen. CAS CRM nam met 19-25 deze set in hun bezit. Zevenhuizen verslapte niet en bleef ook in de tweede set de druk erop houden met hun service. De gastheren probeerden van alles, maar kon niet onder de druk uit komen en bij 14-20 voerde coach Kristian van der Wel zijn bekende dubbele wissel uit. Bram Wiltenburg en Max Nieuwstad kwamen binnen de lijnen voor Gianno Beij en Timothy Scheffers en zij stuurde CAS CRM naar een 17-25 setwinst toe.

In de derde set verslapte CAS CRM niet en ging op dezelfde weg door. Halverwege kwam Jan Jaap van Schuylenburg voor Ludrich Inocente in het veld en wist er ook als zijn medespelers er lustig op los te gaan met zijn blokkering. De Zevenhuizense heren wisten deze set in snel tempo met 14-25 winnend af te sluiten. Door deze overwinning blijven zij in het kielzog van Reflex op de tweede plek en kregen ze nog een bonus door het verlies van de nummer drie Inter Rijswijk waardoor de voorsprong op het team van Rijswijk nu vier punten bedraagt

Voor CAS CRM staat zaterdag de thuiswedstrijd tegen Kenders Bouw DIO/Bedum om 19.30 uur in Swanla op et programma. Dit team uit Bedum staat op een negende plaats op de ranglijst.

bottom of page