top of page

Meisjes Junioren Zevenhuizen Kampioen

Zevenhuizen, afgelopen zaterdag speelden de meisjes junioren van Zevenhuizen in Swanla tegen de junioren uit Bergambacht Thor MA1. In een goede wedstrijd wisten de dames junioren via de setstanden 25-16, 25-18, 26-24 en 25-18 de volle winst van 4-0 te behalen.

De dames junioren werden goed gesteund door alle ouders en vrienden op de tribune en dat het gewenste effect.

Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luuk van Mullem konden de dames gehuldigd worden en werd er gefeest op het Kampioenschap van de eerste klas G.

Het team gecoacht door trainer Dick Braat bestaat uit aanvoerster Finola Parkinson, libero Rianne Hulst en Manon Helmink, Ilsa van der Heijden, Tara van Es, Nienke, Lekkerkerk, Sam Scheffers, Julia Zwinkels en Stacey Maaskant.

bottom of page