top of page

Jong Oranje met Annick Meijers in Swanla


Zevenhuizen - Dorpshuis Swanla is op zaterdag 23 juni het decor van de interland Jong Oranje - Jong Duitsland. Voor Jong Oranje-speler Annick Meijers, voormalig jeugdlid van VC Nesselande en inwoner van Zevenhuizen, is het treffen een thuiswedstrijd.

Er is veel gebeurd binnen de volleybalvereniging de laatste paar maanden. Zo heeft VC Nesselande een nieuw, uitgebreid bestuur en zal de club vanaf volgend seizoen ZVH Volleybal gaan heten. Bij een nieuw bestuur horen ook veel nieuwe ideeën. Zo is de club druk bezig om het topsportklimaat terug te laten keren, wordt er veel aandacht besteed aan een nieuw jeugdplan en worden er veel evenementen georganiseerd. "Het is daarom ook niet zo gek dat, toen de kans voor het grijpen lag, nieuwe voorzitter Joke Scheffers besloot om de Interland van Jong Oranje tegen Jong Duitsland naar Zevenhuizen te halen. Vooral omdat voormalig jeugdlid en Zevenhuizenaar Annick Meijers deel uitmaakt van dit team. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten genieten van deze internationale wedstrijd, is dan ook iedereen uitgenodigd om te komen kijken", aldus de club.

Jong Oranje-Jong Duitsland start om 16.00 uur. Kaarten (à 4 euro) voor het duel zijn verkrijgbaar bij Makelaardij Perdijk aan de Dorpsstraat 146 in Zevenhuizen.

bottom of page