top of page

Volleybal Zevenhuizen sluit seizoen af met geslaagd sponsor event

Zevenhuizen, afgelopen donderdagavond sloot de Zevenhuizense volleybalvereniging het volleybalseizoen af met een speciale avond voor de sponsoren met de spelers van het eerste herenteam van CAS CRM/ZVH.

De pas gekozen voorzitster van de vereniging Joke Scheffers-Veerman heette de aanwezige sponsoren van harte welkom, speciaal de directieleden van CAS CRM die uit Duitsland waren gekomen en de selectie van het eerste herenteam. Voor de aanwezige gaven medewerkers van Two Visions, partner van CAS CRM een digitale quiz, waarbij de aanwezigen via een app de antwoorden konden geven. Deze quiz ging over de mogelijkheden die het systeem van CAS CRM geeft. Ook werden voorbeelden vanuit de praktijk weergegeven.

Hierna volgde het sportieve gedeelte van de avond in de sporthal, een training met de heren onder leiding van trainer Kristian van der Wel. Er werd eerst een gezamenlijke warming-up uitgevoerd. Daarna werd er in groepjes onder leiding van een speler de verschillende technieken uitgevoerd. Als afsluiting werd een partijtje gespeeld tussen sponsoren en een viertal spelers, waarbij uiteindelijk de samenstelling van het CAS CRM/ZVH team telkens één speler afviel. Aanvoerder Chris van Mullem bleef uiteindelijk als laatste over en wist de wedstrijd te winnen.

Tijdens de training werd aan de jeugdafdeling van Zevenhuizen de gift van de Ledenraad van de Rabobank, Zevenhuizen-Moerkapelle door de heer Daan Bac overhandigd. De gift groot 3200 euro wordt gebruikt om materiaal aan te schaffen om de jeugd zo goed mogelijk te kunnen trainen.

Hierna werd er met sponsoren en spelers in de pub de avond onder het genot van een drankje en een hapje afgesloten. Er kan met een goed gevoel terug gekeken worden op een zeer geslaagde sponsor event en een goede afsluiting van het volleybal seizoen. Bovendien werd bekend, dat de gehele selectie intact blijft voor het komende seizoen.

Ook werd bekend gemaakt dat de vereniging na 6 jaar weer een avond vol sportiviteit en gezelligheid voor bedrijven gaat organiseren. Dit bedrijfsvolleybal toernooi staat gepland op zaterdag 15 september 2018 in het Dorpshuis Swanla te Zevenhuizen. Inschrijven kan tot 1 augustus 2018. Voor vragen kan men contact opnemen via ons mailadres: bedrijfsvolleybal@vcnesselande.nl

bottom of page