Jeugdafdeling neemt gift Rabobank in ontvangst

05/21/2018

 Op de avond van het sponsorevent werd de gift van de Ledenraad van de Rabobank door de heer Daan Bac overhandigd aan bestuurslid Ronald van der Heijden en voorzitster Joke Scheffers-Veerman. Deze gift ter waarde van 3200 Euro, kreeg de Zevenhuizense volleybal nadat zij een aanvraag voor steun hadden ingediend bij de ledenraad van de Rabobank voor Zevenhuizen-Moerkapelle, Deze gift wordt gebruikt voor materiaal om de Zevenhuizense jeugd beter te kunnen trainen in het volleybalspel, zo is er o.a. een speciaal bloksysteem aangekocht om blokverdediging te en  trainen.  (Foto André Dirks)

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Please reload

Trotse hoofdsponsor:

Burg. Klinkhamerweg 86 2761BJ Zevenhuizen

© ZVH Volleybal. Alle rechten voorbehouden

Website by: websiteallinpakket.nl

logo-zvh-volleybal-2018_s.png