top of page

Nesselande huldigt haar kampioenen

Zevenhuizen, afgelopen zaterdag was het de laatste speeldag van de reguliere volleybal competities en het bestuur van VC Nesselande maakte hier gelijk gebruik van om haar Kampioenen van het seizoen te huldigen in het dorpshuis Swanla

Voorzitster Joke Scheffers-Veerman hing de medaille om bij de spelers en speelsters, terwijl Nico Perdijk het een en ander aan elkaar praatte.

Een winter kampioen was het meisjes A1-team, dit team dit seizoen samengesmolten uit 5 teams wist in een korte tijd tot een team te komen. En werden gelijk winter kampioen en kwamen nu uit in de hoofdklasse waar zij zich hebben gehandhaafd.

Dit team getraind door William Klaver en Margreet Verwaal werd het seizoen gecoacht door Dick Braat. De speelsters die dit Kampioenschap wisten te bemachtigen waren: Finola Parkinson, Nienke Lekkerkerk, Stacey Maaskant, Tara van Es, Julia Zwinkels, Loeki Sterkenburg, Manon Helmink, Sam Scheffers, Rianne Hulst en Jerney van de Heijden.

Bij de meiden werd het meisjes C1 team zowel winter als zomer kampioen. Dit team met enthousiaste leergierige meiden wisten in het eerset gedeelte van het seizoen Kampioen te worden van de eerste klas en wisten ook in de hoofdklasse een prestatie van formaat af te leveren door zomer kampioen te worden. Dit team bestaande uit Iris Schinkelshoek, Sterre Wensveen, Kate Commandeur, Stephanie Zoet, Marit van de Heijden, Yara van Spengen, Kim Jansen en Anniek Scheffers. Dit team wordt getraind door Max van Mullem en Karin Knip en worden gecoacht door Edwin Jansen.

Ook bij de jongens kon Nesselande een kampioen begroeten, het jongens team B1 wist met een selectie van slechts zes spelers dit kampioenschap binnen te halen. Helaas zal dit team niet meer gezamenlijk in de competitie gaan spelen i.v.m. studie stoppen er een aantal jongens. Dit kampioenschap is mooi meegenomen. Dit team werd getraind door Max van Mullem en Pieter Boersma, de laatste nam ook het coachen voor zijn rekening. Het team bestond uit: Martijn Muizer, Bas Dekkers, Tom Boersma, Luca van Hal, Youri Damen en Kian Arron.

Naast de jeugd kon Nesselande ook bij de senioren een aantal kampioenen verwelkomen. Bij de dames was dit het team van Nesselande 4. Dit team met eerstejaars senioren, sommigen nog jeugdspelers maar doorgestroomd zodat er een dames 4 team gemaakt kon worden. Ondanks een aantal blessures kon met creatieve oplossingen een prachtig seizoen afgesloten worden met Kampioenschap van de vierde klasse K. De trainers van deze dames waren Margreet Verwaal ook ingezet als coach en dames van het eerste damesteam. Dit team staat uit Jara van der Burg, Romy de Groot, Marit Hagesteijn, Esmee van de Heijden, Manon Hoogendijk, Alara Ilhan, Lonneke van de Kooij en Sacha McPherson.

Bij de mannen was het derde herenteam van Nesselande die enthousiast en fanatiek het kampioenschap van de tweede klasse L. Dit team bestond uit een mix van ervaring, jeugd en eerstejaars senioren en de spelers waren: Joppe Metselaar, Arnie Tas, Tom Hoogerwaard, Mischa van de Burg, Max Ellens, Jeroen van de Knaap, Tim van de Krats, Julian Perdijk, Kristian Perdijk en Steven Hendriks. Dit team werd getraind door Paul van der Meer en spelers van het eerste herenteam, Het coachen werd uitgevoerd door Thomas van Rij en Chris van Mullem.

Ook de dames recreanten van Nesselande wisten dit seizoen voor de vierde keer Kampioen van de recreanten competitie te worden.

bottom of page