top of page

Geslaagd schoolvolleybaltoernooi

Ook dit jaar werden weer voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen een schoolvolleybaltoernooi georganiseerd.

"Op 14 maart en 21 maart j.l. deden respectievelijk de groepen 7 en 8 van vijf scholen: 't Reigerbos en de Eendragt uit Zevenhuizen, de Rehoboth en de Keijzerschool uit Moerkapelle en de Nessevliet uit Oud Verlaat mee aan het schoolvolleybal. Met de groepen 7 speelden er 13 teams en met de groepen 8 22 teams.

We mochten op deze dagen ruim 220 leerlingen begroeten die met veel plezier 5 of 6 wedstrijden speelden afhankelijk van de toernooidag. Voor iedere deelnemer waren er behalve consumpties in de kantine, ook sultana's, een appel en een glow in the dark stuiterbal. Het groep 7 toernooi werd gewonnen door Keijzerschool1. Tweede werd Eendragt 3. Winnaar van het groep 8 toernooi was Eendragt 1 en tweede werd 't Reigerbos 2. De poedelprijs ging naar Nessevliet 4. Dit toernooi werd mogelijk gemaakt door de Gemeente Zuidplas (twee clinics gegeven tijdens de gymlessen van de leerlingen), Vrienden van de Volleybal, Lions afdeling Zevenhuizen/Moerkapelle en VC Nesselande. Onze dank gaat ook uit naar de scheidsrechters, tellers, speakers en begeleiders van de teams. We kunnen terug kijken op twee succesvolle toernooien die voor de zesde keer werden georganiseerd."

bottom of page