top of page

CAS CRM krijgt smaak van winnen te pakken.

Zevenhuizen, CAS CRM/ZVH was zaterdag gastheer voor HLB van Daal/DS uit Den Dungen en ging volvertrouwen de wedstrijd in. De tegenstander staat voor Zevenhuizen op een zesde plaats en gezien de wedstrijd resultaten van de thuisclub kon dit een prachtig duel worden. Dit is ook gebleken en via de setstanden 25-20, 25-23, 21-25 en 25-23 werd een prachtige 3-1 overwinning geboekt.

Trainer/coach Kristian van der Wel, bracht de volgende basis binnen de lijnen: Max Nieuwstad, Timothy Scheffers, Benjamin Parkinson, Ludrich Innocente, Chris van Mullem, Thomas van Rij en libero Mika Prins. CAS CRM startte voortvarend en wist met hun service de verdediging van Van Daal onder druk te zetten en kon al snel een 20-13 voorsprong nemen. De gasten probeerde om terug te komen, maar na een laatste time-out van coach Kristian van der Wel bij 22-18 was het over en kon Zevenhuizen een 25-20 setwinst pakken.

In de tweede set zorgde Thomas van Rij met zijn service voor een gaatje, maar Van Daal wist terug te komen en er ontspon een gelijk opgaande strijd. Dit duurde lang maar op het einde wisten de Zevenhuizense heren de set met 25-23 naar zich toe te trekken.

In de derde set kwam, vanaf het begin, Jan-Jaap van Schuylenburg voor Ludrich Innocente binnen de lijnen. De gelijk opgaande strijd was een genot om naar te kijken. Bij 13-13 kwam Bram Wiltenburg in het veld voor Timothy Scheffers en kon zijn aanvallers goed bedienen. In de eindfase kon Van Daal toch een gat slaan en met 21-25 werd de set afgesloten. De vierde set werd weer een spannende strijd. Waarbij Thomas van Rij en Chris van Mullem aanvallend goed aanwezig waren. In de eindfase bracht coach Kristian van der Wel bij 23-23 een dubbele wissel in, wat resulteerde in een 25-23 setwinst.

De heren van CAS CRM krijgen een weekend rust, daarna zal op donderdag 5 april om 20.00 uur de wedstrijd in Swanla tegen MKB Accountants/VCV gespeeld worden.

Opstellingen:

CAS CRM/ZVH: Chris van Mullem, Timothy Scheffers (Bram Wiltenburg), Ludrich Innocente (Jan-Jaap van Schuylenburg), Max van Nieuwstad, Benjamin Parkinson, Thomas van Rij, Mika Prins (L)

bottom of page