top of page

Winterkampioenen bij Nesselande, Meisjes C op Open Club

De eerste seizoenshelft zit er al weer op. In alle teams is een stijgende lijn te zien, uiteraard hopen we dat dit zich in de tweede seizoenshelft zal voortzetten! We hebben twee winterkampioenen, MC1 en MA1. Beide teams zullen nu deelnemen aan de hoofdklasse. Een mooie stap voorwaarts. Van harte gefeliciteerd met dit mooie resultaat! De huldiging zal net als vorig jaar plaatsvinden aan het eind van de tweede seizoenshelft. Hopelijk zullen er dan nog meer kampioenen te huldigen zijn. Helaas zijn er nog steeds jeugdleden die de spelregeltoets nog niet gehaald hebben. Het is vanuit de Nevobo een verplichting om deze toets te halen. Ik hoop dan ook dat iedereen dit alsnog snel zal doen. In navolging van het Spelregelcafé zal er binnenkort een vaardigheidstraining op het programma staan. Informatie hierover volgt spoedig.In deze nieuwsbrief vindt je tevens meer informatie over het takenschema en waar je deze kunt vinden. Tot slot wil ik iedereen heel veel plezier en succes wensen met de komende wedstrijden. Maak er een mooie tweede seizoenshelft van!!

Meisjes C op de Open Club Kampioenschappen

Begin januari hebben de meisjes C meegedaan aan de Open Club kampioenschappen. Een spannende dag voor de meiden! Onder leiding van trainers Karen en Max speelden de meiden dit prestigieuze toernooi n Gouda. Met een keurige tweede plaats in de poule werd er in de halve finale gestreden voor een plek in de volgende ronde. Helaas ging deze wedstrijd verloren, mede door een “servicekanon” bij de tegenstanders. De meiden kunnen terug kijken op een mooie, leerzame dag! Dank je wel Mirjam dat je deze dag als scheidsrechter mee bent gegaan!

Tom en Luca zullen met een samengesteld team met jongens van andere verenigingen in de tweede ronde uit gaan komen in de jongens B klasse. Alvast veel plezier en succes!

bottom of page