top of page

CAS CRM met lege handen terug uit Hengelo

Hengelo, de heren van CAS CRM/ZVH speelden zondag in Hengelo tegen het team van Webton, een ploeg die met een gelijk aantal punten op de ranglijst stond. Voor de Zevenhuizense heren zaak om met punten mee naar huis te komen. Daar dacht Webton anders over en via de setstanden 25-22, 25-15 en 25-21 wonnen zij met 3-0 de wedstrijd en moest CAS CRM met legen handen naar huis keren

Trainer/coach Kristian van de Wel stelde de volgende basis op in het veld: Max Nieuwstad, Timothy Scheffers, Benjamin Parkinson, Jan-Jaap van Schuylenburg, Chris van Mullem, Thomas van Rij en libero Mika Prins. In de beginfase van de eerste set kon CAS CRM de gastheren tot 11-10 bijhouden, daarna begon de foutenlast bij de Zevenhuizense heren toe te nemen en kon Webton verdere uitlopen. In de eindfase wist CAS CRM bij 24-22 de thuisploeg naar een dubbele time-out te brengen, maar Webton wist deze set met 25-22 af te sloten.

In de tweede set wist Webton snel een groot gat te slaan en noopte coach Kristian van der Wel al snel tot een wissel. Ludrich Innocente verving Jan-Jaap van Schuylenburg op het midden. CAS CRM wist de achterstand wat in te lopen. Maar niet genoeg, coach Van der Wel wisselde van spelverdeler Bram Wiltenburg kwam erin voor Timothy Scheffers en Tristan Keijzer nam de plek over van Max van Mullem. Dit had de toch niet het gewenste resultaat en Webton bleef scoren en zo deze set met 25-15 winnen. In de derde set wisten de Zevenhuizense heren het de heren van Webton wat lastiger maken, bij 21-18 werd er een dubbele wissel uitgevoerd en CAS CRM kwam langszij. Maar het thuis voordeel van Webton gaf de doorslag en met 25-21 ging ook deze set over in handen van de gastheren.

Voor komende zaterdag spelen de heren van CAS CRM in eigen huis om 19.30 uur tegen het team van Compaen uit Oostzaan. Dit is de huidige hekkensluiter van de Topdivisie en voor de Zevenhuizense heren is het van cruciaal belang om er een winstpartij van te maken. Kom naar Swanla om CAS CRM aan te moedigen.

bottom of page